erizo.bg : lyubovni-pisma.com | pixye.com | sites.bg

Любовни писма / Бившата- ИДЕАЛНАТА

#1 25.04.2010 10:58:48

DiSaSteR4e_F
Супер потребител

Бившата- ИДЕАЛНАТА

Много е досадно,когато слушаме за предишната/ния приятел/ка на настоящото ни гадже и как "Тя/той нямаше  нищо против да излизам с приятели/ките ми без нея/него"..."Тя/той сам/а правеше всиччко без да й/му казвам... и т.н. ... Някога това отношение ще сепроменили..
Според мен специално от мъже с минало трябва да се бяга на далеч.. Никога няма да можеш напълно да го промениш и наппълно да заличиш образа на неговата "Идеална жена"... ддобре де като е толкова идеална защо все пак не са все още заедно... и защо се хваща с друга(еее освен да и съсипва живота и да я обвинява за неговите грешни в миналото)... Издига даден човек на пиедестал и си търси жертва която по някакъв начин да прилича на старата му изгора smile.,.. Да я наказва и да я сравнява с нещо изгубено ,.. Унижението в еддин момент не се понася и .. чаооо !!! намери си новаsmile.. Колкото и да се стараеш за такъв човек няма смисъл .,. събирай си парцалките и бягаййй към вкъщи,,, вие как мислите?

Обичам те повече от залеза горещ обичам те повече от всяка дума повече от най-желания копнеж! Обичам те повече от вятъра в косите ми повече от жаркия огън в очите ми!

Офлайн

Board footer

Партньори
» Новини » Club.bg » Zdrasti.net » Litclub.com » Lafim.com » StihoveBG.com » Spisanie.cc » Screen.bg
» Predainatatak.bg » Crazy.bg » Svatbata.bg » Zaedno.de » Superhosting.bg » BGtop.net » Mess.bg » Здраве
» Erogance.eu » Occultism.biz » БГ Фактор » mobiBG.com » Visit.bg » 2findajob » Dalportal.net » Bitak.net
» Видео чат » Topbg.org » Имоти » Bgstuff.net » Startirai.com » Antenata.com » Sibir.bg » Zdravei.eu
» HelpBG.com » Besedkata.com » 911.bg » Fresh-BG.com » Безплатни обяви » myCV.bg » imoti24.bg » Bulgar-bg.com
» Вертикален свят » Blogtree.info » nvplemon.com » Development zone » Piczz.net » Za-TEBE.com » Любов и Игри » Запознанства